Kaarten van Planet Puk

 

Kaarten voor kids:

De kaarten van Planet Puk zijn groter dan een standaard kaart. Hierdoor zijn ze een wenskaart en tegelijk een superleuke decoratie voor de babykamer of kinderkamer! Voor aan de muur of op een fotoplankje. Op de achterzijde is ruimte genoeg voor een lieve en persoonlijke boodschap. Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor de kaarten in mijn webshop!

 

Wenskaarten & Uitnodigingen:

Naast de kaarten voor kids heb ik ook een collectie gewone wenskaarten en  uitnodigingen. Dus organiseer je een gezellige high tea of  een (thema) kinderfeestje, kijk dan ook even in mijn webshop :)

 

Minikaarten:

De mini kaartjes zijn binnenkort beschikbaar. Ze zijn op kraftpapier gedrukt en superleuk voor aan een kadootje of bos bloemen!

 

Geboortekaart ontwerp:

In verwachting en een leuk idee voor een geboortekaartje? Geef al je ideeën aan mij door en ik ontwerp het kaartje helemaal naar wens :)

  • Bij bestelling van het geboortekaartje ontvang je bovendien een GRATIS geboorteposter van het kaartje op A3 formaat!

Vraag voor het ontwerp een vrijblijvende prijsopgave aan. De prijs is erg afhankelijk van het formaat en envelopkeuze. App of stuur een e-mailtje dan neemt ik zsm contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

 

#Geboortekaart #Fantasie #Draakje

#Geboortekaart #Tipi #meisje #jongen

Planet Puk, de leukste geboortekaart voor je ukkepuk!