Zaterdagmarkt Spijkenisse

Sinds mei heb ik een vaste plek op de zaterdagmarkt in Spijkenisse! Superleuk om een plek te hebben waar jullie mijn kaarten en decoraties “in het echt” kunnen zien. Elke week neem ik van alles mee. Kussentjes, vlaggenlijntjes, kaarten en nog veel meer! En… groot voordeel, je kunt alles direct mooi ingepakt meenemen. Handig voor als je op kraamvisite gaat of een verjaardag hebt 🙂

De decoraties zijn superleuk voor kids. Hip ontwerp & handgemaakt! Van grappig vaantje tot een complete set voor hun nieuwe kamer. Want met een paar toffe accessoires tover je de kamer in een handomdraai om naar een ander thema 🙂

Ben je op zoek naar iets speciaals kom dan zeker even langs. Ik maak ook op verzoek en heb altijd mijn stofjes mee.

Mijn plekje is naast Luuk de koekebakker!

Tot snel!

Groetjes, Mirjam
Planet Puk


Wil je zeker weten dat ik er ben hou dan mijn Facebook pagina in de gaten. Hier zal ik doorgeven als ik afwezig ben.

Comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.