Markt Oud-Beijerland

Naast de weekmarkt in Spijkenisse sta ik sinds september 2022 ook elke woensdag op de markt in het gezellige Oud Beijerland. Mijn vaste plek is recht tegenover “Het Postkantoor”. Een supergezellige en gastvrije eetgelegenheid met mooie grote tuin. Mijn directe buren op de markt zijn Jan met zijn heerlijke kippetjes en aan de andere kant Howco Dierenbenodigdheden.

Elke week sta ik hier met veel plezier. De kramen staan langs het water en als het even rustig is kijk ik altijd even of ik nog een supergrote karper kan spotten! De zwanen familie die hier altijd zit is ook elke week weer leuk om te zien. De jongen zijn al aardig groot aan het worden. Als papa of mama zwaan van de ene brug naar de andere vliegt blijf ik een mooi gezicht vinden 🙂

Als je nog nooit op de markt in Oud Beijerland bent geweest is het echt heel leuk om een keer te komen kijken! Zie ik jullie daar?

Creatieve Groet,
Mirjam @ Planet Puk

Tags: , , , ,

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *