Mijn eerste Blog!

Hierbij is mijn eerste blog is een feit ;)… Best raar om zomaar in het niets te gaan typen over waar ik mee bezig ben. Maar alles went dus ik hoop dat ik mij dit ook eigen kan maken én natuurlijk dat jullie het leuk vinden!

Op dit moment ben ik volop bezig met maken, maken, maken! Ik heb namelijk een plekje gevonden waar ik mijn decoraties kan verkopen, Femme Des Fleurs conceptstore! YeaH!! Wordt er zo blij van! Het is een hartstikke mooie conceptstore, midden in Spijkenisse. De display is bedacht. Vanmiddag hout laten zagen… wordt vervolgd 😉

En nu weer gauw achter het naaimachine want ik moet de display natuurlijk wel kunnen vullen!

Nieuwe accessoires met thema “Bos en park”

Je kunt mij trouwens ook volgen op facebook en Instagram.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *